Циљ је изолација Русије и грађански рат

25.03.2018. год.

Антирелигиозни центар моћи, који је у значајној мјери завладао Западом, хоће да загосподари читавим свијетом, и то политиком преваре, обмане, силе и трговином „све узимам а ништа не дајем“.

На том путу освјања свијета и наметања њиховог система вриједности и начина живота, највећа им је препрека голема Русија. Не могу изаћи на крај директно са њом, зато им је основни циљ изолација Русије, да она остане сама, а сав свијет на другој страни.  Тако би створили предуслове, а онда и потпомогли, да дође до грађанског рата у Русији, а онда и довели власт у Русији по њиховој мјери. Нешто слично се у историји дешавало, Октобарском револуцијом, озбиљних покушаја изазивања грађанског рата било је у процесу распада СССР-а за вријеме Горбачова и касније Јељцина. На сву срећу, мудрошћу руских родољуба и Божијом вољом, до тога није дошло.

У неколико претходних текстова сам говорио да је циљ остваривање изолације Русије и то на разне начине па и кроз лажиране догађаје, као и злоупотреба неких конкретних догађаја. Навешћу само три примјера:

Хилари Клинтон је изјавила да САД неће дозволити Путину да обнови СССР. Заправо, многе западне политичаре су кроз причу о обнови СССР-а, жељели да уплаше, прије свега, државе некадашњег Варшавског пакта, играјући на „карту“ њихових негативних осјећања и лошег искуства из тог периода (без обзира на неке позитивне елементе). Очигледно да се та лаж није могла примити јер предсједник Путин жели да обнови моћну Русију, која жели и чини добро и другима, што се најбоље може видјети у односу Мађарске и Русије.

Покушај сваљивања кривице на Русију за обарање путничког авиона са 298 путника изнад Украјине, такође није успио.

И сада, тровање  бившег руског агента Сергеја Скрипаља и његове кћерке на територији Енглеске, покушава се искористити за кампању која би довела до изолације Русије (повлачење дипломата, покушај бојкота свјетског првенства у фудбалу).

Они ће и даље наставити смишљати и чинити злодјела како би им стратегија изолације Русије успјела. Можда ситуацију најбоље осликава виц: „Енглези говоре Русима, признајте да сте га отровали, иначе ћемо отровати још неколико... и тако док не признате“.

Од велике је важности да се лаж разоткрије, да истина изађе на видјело и да друге државе и народи, без обзира колико год да су мали, не ухвате се у „ђавоље коло“ изоловања и опкољавања Русије.

Сваки народ има своју историјску улогу, свој крст и снагу да га носи. Српски народ, без обзира на своју величину, има велику улогу у историји човјечанства. Зато је тако нападан и разапињан. Али таква улога подразумијева и прихватање невоља, која на крају српски народ крунише славом.

Српски народ неће учествовати у процесу неправедне изолације Русије, и тај примјер храбрости против неправде, који уједно даје и смисао постојања, шириће се и на друге. А Русија, уз Божију помоћ, ће имати снаге и мудрости да предводи и заштити све оне  који то желе, а воле и теже истини, правди и слободи.

И на крају сваки текст завршавам:
Побиједимо кризу радом, радујмо се и радимо.

 

Аутор текста је Дане Чанковић, предсједник СНП - Избор је нашПомоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com