Сјетимо их се, у молитвама, Караџића и Младића

18.06.2022. год.

Кад спознамо истину о узроку и посљедицама разбијања Југославије и шта се заиста дешавало током рата, а посебно када будемо разумјели лукаву политику „завади па владај“, Срби, Бошњаци-Муслимани и Хрвати  ће се покајати и затражити међусобни опроштај. 

Веома лукаво створен је амбијент о угрожености и страху међу народима и то на начин да је обичан човјек, без обзира ком народу припадао, морао да брани себе и своје, као да се и изњедре људи који су предводили народе у политичком и војном смислу. Без сумње да је у свему томе, политичкој борби и директно у рату, било много оних који су се часно борили, али и оних чија дјела се могу оквалификовати као злочиначка. И једних и других је било у свим народима. 

Пресудама Хашког суда (Међународни кривични суд за бившу Југославију) не доказује се истина о догађајима у вези разбијања Југославије, рата, а још мање да се њима задовољава правда и ствара темељ за истинско помирење наших народа. Хашки суд је инструмент оних који спроводе политику „завади па владај“, и који раде на томе да загосподаре људима и свјетским природним богатствима. А свакако служи и за дисциплиновање свих оних који помисле на Слободу. 

Не вјерујмо пресудама Хашког суда, већ истински повјерујмо да можемо чинити добро једни другима и да можемо градити лијепу будућност у миру. Да бисмо у томе успјели не смијемо бити равнодушни на оно што нам се покушава наметнути, а што је противно нашој културној и духовној природи личности. Морамо одбранити човјека који је и Србин и Бошњак и Хрват. А одбранићемо човјека јер ми не можемо поднијети лажне вриједности, можемо само привремено бити обманути или у заблуди.

Свим невино страдалим, којем год народу припадали, загарантовано је Царство небеско. Нека почивају у миру. 

И опет у миру Господу се помолимо...

Да је генералу Ратку Младићу Бог на помоћи. Генерале, хвала Ти за све добро што си урадио за народ и Српску Републику. 

Предсједниче Радоване Караџићу, Бог да те чува, и хвала ти за Српску. 

 

СНП - Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com