Поводом забране уласка истакнутих личности у БиХ - Српска и Србија да реагују

27.03.2022. год.

СНП „Избор је наш“ сматра да Република Српска, али ни Србија не смију пријећи преко чињенице да су безбједносне службе БиХ забраниле професору Милошу Ковићу, адвокату Горану Петронијевићу, пензионисаном генералу Братиславу Дикићу, највјероватније и историчару Александру Раковићу улазак у Републику Српску и то због тога што та забрана нема своје правно утемељење већ политичку позадину, са могућношћу угрожавања националне безбједности.

Очигледно да су инспиратори такве одлуке (забране) странци, који на такав начин хоће да дестабилизују наше просторе. Забрана представља и својеврсно понижење Републике Српске као достојног домаћина достојних гостију.

А с' обзиром на политички значај одлуке који најављује покушај странаца да прекину везе и сарадњу грађана Србије и Српске, неопходно је и да се Србија активно укључи у аргументацију хитног поништења одлуке о забрани уласка наведених личности.

Уколико се буде инсистирало на тој и сличним забранама, то ће значити да Србија и Српска морају кренути својим заједничким путем, који ће им обезбиједити безбиједност, достојанство и напредак.

 

 

СНП - Избор је наш


 


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com