Активност Покрета поводом годишњице НАТО агресије – Црна Гора ће изаћи из НАТО-а и бити преседан

24.03.2022. год.

Данас, на годишњицу почетка НАТО агресије на СР Југославију, СНП „Избор је наш“ је на транзиту у Бањој Луци истакао велики транспарент са старом поруком „Нећемо у НАТО, нећемо у рат“ и придодатом, „Црна Гора ће изаћи (из НАТО-а) и бити преседан“.

Разбијање СФР Југославије ратом показало  је сву немоћ Уједињених нација да заштити своју чланицу, а у конкретном случају и једног од својих оснивача. А напад на Републику Српску Крајину 1995.  и агресија НАТО-а на Републику Српску, Србију и Црну Гору 1995. и 1999. године значили су почетак краја тадашњег међународног поретка.

Уз утјеху да је свим невино страдалим Небеско царство загарантовано, 24. март 1999. године када је почела агресија НАТО-а на Србију и Црну Гору, српски народ је одлучио, уз пружени отпор, да никада неће ући у тај војни савез. И то не само због рата који је вођен против њега, већ што би улазак у НАТО значио суштинску промјену идентитета српског народа и промјену оне стране којој по историјској улози и свом идентитету припада српски народ.

Ово је прилика и да кажемо да је  актуелна ситуација у Украјини последица  стогодишње политике „завади па владај“  Англосаксонаца и Ватикана, као и оне политике која је вођена у време СССР-а. Задњих осам година само се ушло у завршну фазу, која је изнудила реакцију Русије, као озбиљне државе, да заштити своје сународнике и своју националну безбедност која јој је била угрожена.

НАТО агресија на СР Југославију била је само једна фаза у сложеном процесу  Центра светске моћи да загосподари човечанством и свим светским природним богатсвом, са крајњим циљем уништења човекове личности и стварања њиховог, налик човека. Само једна мала специфичност. Такав налик човек хранио би се таблетама и уз помоћ њих функционисао. Можда није случајно да су неки од симптома обољелих од Ковид 19 били губљење чула укуса и мириса, а сад нам се најављује несташица хране…за неко време, ништа није немогуће.

Споменути Центар светске моћи многе народе  и људе доживљава као оне из „другог реда“, недостојне поштовања. Они из „Центра“ себе доживљавају  „изузетним“. И суштина проблема је у њиховом схватању да су „изузетни“ и намјери да тај став наметну свима. То је један од разлога због којих ће и ЕУ бити суштински трансформисана са могућношћу искључивања многих народа. А самим тим српски народ  у ЕУ организацију, какву познајемо, никад неће ући. Зато је од пресудне важности проналазити друге путеве за будућност.

Стиче се утисак да ће светски моћници помоћи Албанцима да направе тзв. велику Албанију, а у том сучају је Црна Гора угрожена као држава, јер јој НАТО, неће помоћи. Таква ситуација може довести Црну Гору за потребом да изађе из НАТО-а и да затражи помоћ од братске Србије и големе Русије.

Бања Лука, 24.3.2022. Транспарент поводом годишњице почетка НАТО агресије на СРЈ 

 

ВИДЕО:

 

СНП - Избор је наш


    ФОТОГРАФИЈЕ


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com