Вучић обрадовао народ због борбе на два фронта

20.10.2020. год.

Покрет сматра да је борба против мафије, као и одбрана КиМ важнија и од (привременог) економског напретка. Зато је Вучић обрадовао народ када је обећао да ће побиједити мафију. То им он гарантује, без обзира на личне, политичке и сваке друге посљедице.

Том изјавом, Вучић је кренуо у два паралелна фронта.

Одавно се бори на првом фронту на начин да не стави потпис којим би признао тзв. независно Косово, урушио Устав Србије, територијални интегритет државе Србије и Резолуцију СБ УН 1244.

Други фронт је борба против мафијаша, криминалаца, који организовано пљачкају државу и народ. За такву велику, значајну и неопходну борбу предсједнику Вучићу потребна је, поред подршке народа, подршка система, цјелокупног правосуђа, али та борба ни на који начин не треба да баци сјену или угрози борбу за одбрану КиМ, као и обрнуто да борба за КиМ омогући гледање кроз прсте огромном криминалу који се деценијама дешава испред очију напаћеног народа. Овом приликом Покрет наводи само једну, али огромну пљачку државе и народа. У Војводини, и не само у њој покрадено је друштвено пољопривредно земљиште у вриједности преко милијарду и по евра, да добро је написано милијарду и по евра. И то није тешко доказати. СНП – Избор је наш стоји у том смислу на услузи државним органима.

Желимо да истакнемо наша надања, да се варају они који мисле да ће предсједник Вучић под изгледом великог добра (побједа над мафијом) сакрити највеће зло, издају Косово и Метохију.

 

СНП - Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com