Вријеме је за народ и побуну људи

10.12.2018. год.

Они воде дуг свјетски процес уништења човјека, који сада иде ка још једној кулминацији, и то оног човјека који је посљедица Божијег дјела, и стварају свог човјека који је имитација правог. Они су малобројни, прикривени и надахнути сатанском енергијом, којом контролишу своје стадо. Уништавање човјека, анестезирањем душе, врши се обликовањем свијести, идејама, теоријама, размишљањима и пропагандом. Попут да је „Човјек човјеку вук“, насупрот љуби ближњега свог као самога себе; циљ оправдава средство, умирује се савјест и тиме закључује да се злочин исплати. Дарвинова теорија еволуције живих бића стављена је на пиједестал непогрешивости. С обзиром да негира постојање Творца, Он се избацују и у друштвени живот намеће апсолутни материјализам који ће све догађаје и процесе у природи  објашњавати искључиво материјалним узроцима; Фројдова психоанализа негира човјека као и духовног бића, представљајући  га као мислећу сексуалну животињу којом управљају нагони; Завади па владај, њихова је идеја водиља; Они мијењају етичке и моралне принципе у односу на ситуацију и вријеме а те категорије суштински су непромјенљиве и извиру из Десет Божијих заповијести.  Како би се лакше поробио човјек, поред атака на личност, води се и процес разбијања, уситњавања, гажења држава, народа, породице и основних религија. Они сада подржавају и омогућавају стварање малих и лажних држава, народа, религија како би се лакше савладале велике и историјске државе и народи и религије. А онда... Они су у многим државама помогли, омогућили и довели на власт оне који су немилосрдни, похлепни, вјешти и имају огромну жељу за власт и метеријалним богатствима. И то неће бити бесплатно.  У свијету је мало  заиста слободних и легитимних избора на којима се бира власт народна. 

У многим државама је дошло до огромног раслојавања друштва, не само по материјалној основи (и то због огромне пљачке државе, друштва и народа), већ и до лицемјерног односа између друштвених групација и понижења, презира и увреде за здрав разум обичних људи, што ће се испоставити  и да је најважније.

И сада у свијету, поготово у Европи имамо неподношљиву ситуацију, пуну неповјерења, па и мржње, а убрзо можда и велику неимаштину обичних људи. И управо они који су на вјешт и манипулативан начин створили тако лошу ситуацију, управо ће такву ситуацију искористити да организују протесте, сукобе и нове процесе који би довели до онога што заиста желе. А то је да људско друштво утјерају у тор једне супердржаве која ће имати глобалне институције, свјетски парламент (сачињен од неслободних, њихових људи), систем свјетске безбиједности, о којој би бринуо највероватније реформисани НАТО, свјетски систем судова, Хашки суд је његов претеча и систем опорезива  на свјетском нивоу. Имаће јединствене моралне и хуманистичке принципе, јединствено образовање и васпитање са посебних освртом на васпитање дјеце (наговјештај кроз закон о дјетету. Дијете је слободна личност коју не треба спутавати претјераном родитељском бригом, како би се одстранио утицај родитеља и традиционално васпитање дјеце те довело до отуђења родитеља и дјеце.) Дошло би до озакоњења изопачености, накарадности, неморалности (педофилија, иста права истополним браковима, содомија...). Све би се то дешавало и још горе, јер се хоће створити човјек без Бога, а нормалан разум без Бога не постоји. Супердржава са највјероватније једним „супер“ језиком и једном конгломерат хибрид црквом у којем би сваки појединац могао понешто добити како би бар привидно испунио духовну празнину. Такву државау чинили би неслобдни појединци анестезиране душе, без било какве свијести о Богу, Истини, па чак и о колективитету. Свима њима би управљала малобројна свјетска елита. Због тога је потребно укинути прошлост, сматрајући је непотребном јер се требамо окренути будућности, мрачној.  Такво размишљање је врло опасно јер бришемо разлике о добру и злу, бришемо Истину и на тај начин покушава се  привид живота градити на ничему.

Побуна људи

Дакле и у Француској, лошу ситуацију могу злоупотријебити они који су је и створили, на начин да се из ње изађе јачањем неправедних глобалистичких процеса. Или да је искористе обични људи који ће својом побуном вратити Француској достојанство јачањем националне државе и праведнијег друштва. За очекивати је да се у Француској а онда и у читавој Европи изроди порука „Добри човјече, пробуди се“. То би довело до побуне људи који су личност, оних којима је стало до истинских вриједности и слободе, који брину за будућност својих потомака а воле и поштују своје претке.

И на крају сваки текст завршавам:
Побиједимо кризу радом, радујмо се и радимо.


Аутор текста је Дане Чанковић, предсједник СНП - Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com