Девети мај, подстрек за слободу

09.05.2018. год.

Бања Лука, 9.5.2018 - Девети мај – ево дана који нам даје наду да ће се свака неправда, зло бити побијеђени. То је дан када се требамо сјетити оних који су пружили отпору нацизму и фашизму, највећем злу 20-ог вијека, и одати посебан пијетет и вјечну захвалност онима који су дали животе за праведну побједу. Дајући своје животе они нису размишљали о идеологији, власти, већ како побиједити зло – нацизам. Они су у срцу имали љубав према слободи, свом народу, мајчици Русији, Србији.

Они су смрћу, смрт побиједили.

И данас не може и не смије бити ријечи о злоупотребама, борби за власт, подјелама, идеологијама. Највеће жртве у тој побједи дали су руски и српски народ, а други се понашају као апсолутни побједници и господари. Та два народа, руски и српски, сада се неправедно нападају и осуђују. А зар нису и Христоса, Сина Божијег, неправедно напали и осудили.

Нека нам данашњи дан још више загрије срце за слободом и истинским вриједностима и нека нам разбистри ум  да спознамо суштину ствари. Тада ћемо се Богу молити за руски и српски народ  да  им да снагу како би се и даље борили за слободу, правду, истину и бољи свијет.

Покрет свима онима  који љубе слободу честита Девети мај, дан побједе.

 

СНП - Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com