Поводом годишњице НАТО агресије

24.03.2013. год.

Данас, 24. марта, навршава се четрнаестогодишњица од НАТО агресије на Србију.

Србија је показала храброст да се брани. Зато овај дан треба достојанствено обиљежити, на примјерен начин сјетити се својих хероја и помолити се за покој душа жртава НАТО агресије.

Иако је српски народ у Другом свјетском рату био пријатељски расположен према САД, и 1944. године спасио велики број америчких пилота, доживио је 1995. године (бомбардовање српских положаја у Републици Српској) и 1999. године агресију од некадашњих савезника.

Српски народ, сигурни смо, и поред агресије 1995. и 1999, развијао би пријатељске односе са САД. Међутим, САД настављају рат против српског народа политичким путем и сврставају се на једну, албанску страну у њиховој жељи да на дијелу српске земље прогласе своју независну државу. НАТО агресија над српским народом не произилази из жеље да помогну Албанцима да остваре сва права која им припадају као националној мањини, већ из жеље да остваре своје стратешке интересе на простору Балкана, али и да створе околности како би мултинационалне корпорације и појединци дошли будзашто до природних ресурса на тим просторима.

С обзиром да је међународно право само привид, а слобода политичког и војног избора многих држава не постоји без гаранције неке велике силе, Покрет предлаже да Србија и Република Српска затраже од највећих сила, САД и Русије, гаранцију војне неутралности. СНП - Избор је наш
 Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com