Могућа помоћ Србима на Косову и Метохији

17.10.2011. год.

Покрет сматра да постоји више начина на које се може помоћи Србима на Косову и Метохији:

- Покренути иницијативу којом би одређена руска државна агенција омогућила свим Србима, који то желе, да замијене своју имовину на Косову и Метохији за имовину у Русији.

На тај начин, ако већ мора, нови Крф би била Русија. Срби би живјели у Русији, а руска државна агенција била би гарант српске имовине на Косову и Метохији. Када околности дозволе Србима слободу, срећан и нови живот, могли би се вратити, као што су својевремено Срби из Србије отишли на Крф, а онда се као побједници вратили на своју земљу.

- Уколико КФОР или ЕУЛЕКС насилно уклоне барикаде на тзв. административним прелазима Брњак и Јариње, треба да се Срби са друге стране прелаза у Србији солидаришу и ту поставе барикаде, које би на тај начин оствариле исту функцију као оне које би евентуално биле насилно уклоњене.

- Да Република Српска, између осталог, и због ситуације на КиМ, покрене процес раздруживања са Федерацијом БиХ, а да се Срби, гдје год су концентрисани у већем броју на одређеним територијама држава Балкана, боре за своју аутономију и затраже њену легализацију.СНП - Избор је наш
 Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com