Послије смрти Бин Ладена све је могуће

03.05.2011. год.

Послије смрти Бин Ладена све је могуће. Не због њега самог. Већ што у вртлогу свјетских догађаја, као у филму, он чини једну секвенцу. Био он илузија или стварност.

САД начиниће видљив заокрет у својој политици према муслиманском свијету. Након бурних догађаја у којима су, мање или више, учествовали, а који су отпочели у Тунису, Египту, Либији, а наставиће се и у другим афричким државама, доћи ће до успостављања власти у којој ће значајну улогу имати и фундаментални ислам (Муслиманска браћа и сл.). САД ће подржати и поштовати такву власт. Могућ је да ће са њом изграђивати и глобални партнерски однос. Уколико дође до јединства исламског свијета, Израел као држава би био угрожен, а можда и жртвован. Напаћени јеврејски народ побјегао би од страдања у САД и Европу. Да ли би тада муслимани из САД и Европе некуд одлазили? 

У овој радикалној могућности, ислам може да дестабилизује – нападне Европу и Русију.
 
Другу могућност навешћу из нашег саопштења за јавност од 30. августа 2010. под називом „Саопштење у вези са опасности у којој се налазе САД“, које преносимо у цјелини, а уз додату реченицу: „послије смрти Бин Ладена“:
 
„САД су у највећој опасности, да у догледно вријеме на њеној територији буде активирана нуклеарна бомба. Био би то „11. септембар“ на квадрат. Тај евентуални догађај мобилисао би све грађане САД-а, који би привољели своју администрацију (власт) да уради нешто крупно у свијету. САД сигурно не могу искључити такву могућност, зато је за очекивати да њихова политика буде свеобухватнија, дубља и активнија на свјетском нивоу.“


СНП - Избор је наш
 Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com