Сутра (10. септембра) перформанс „БУШЕЊЕ НАТО-а“

09.09.2009. год.Србски народни покрет СНП „Избор је наш“ сутра ће на Тргу Крајине у Бањалуци са почетком у 12.00 часова извести перформанс под називом „Бушење НАТО-а“.

Покрет позива грађане, борце и ратне војне инвалиде РС, да дођу на поменути скуп и дају свој потпис за референдум о уласку у НАТО савез, те да пикадо стрелицом пробуше балон са натписом „НАТО“ и на тај начин зараде мајицу „Србија и Русија са једним ЈА“.

У Републици Српској има све више бораца и РВИ са израженим постратним синдромом. Српска има обавезу да им понуди рјешење , а најбољи лијек и утјеха за њих је вјера у себе и нада у Бога.

Требамо бити јунаци јер и наши преци су трпјели више од нас , али су се борили и побјеђивали јунаштвом и зато позивамо борце и РВИ РС, да учествују у остваривању општих циљева у одбрани свог народа, јер ће на тај начин најбоље од себе одагнати пострауматски синдром.

Покрет позива све који су у могућности, да учествују у породичној шетњи коју организују Дрвери Српске и Српска мрежа чији је и Покрет члан.

Окупљање је заказано за суботу, 12.септембра у 16 часова на платоу испред Храма Светог Саве у Београду.  Циљ породичне шетње је  подстицање истинских и не пролазних вриједности.

 

 

СНП - Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com