Отоврено писмо амбасадорима државе Русије у Сарајеву и Београду, господи Шувалову и Конузину

16.03.2009. год.

Господо амбасадори, захваљујемо се Вама, као представницима државе Русије, која је досљедно бранила међународно право и самим тим није допустила да Савјет безбједности и УН признају лажну државу Косово.

Руски и српски народ имају подударне интересе и, зашто не рећи, исту православну вјеру. Српски народ, иако мали народ, кроз историју је имао велике улоге. Убијеђени смо да Русија зна колико су то добре улоге. Очигледно је да НАТО – Војна алијанса спроводи америчку политику, а та политика довела је до бомбардовања српског народа у РС и Србији. И док НАТО остварује америчке циљеве, Хашки трибунал је средство кажњавања углавном оних који су се, бранећи свој народ, супротставили интересима НАТО-а, али он је и начин дисциплиновања свих оних који би то у будућности покушали. Из тих разлога, молимо Вас да Предсједнику Русије, господину Медведеву, и Предсједнику владе, господину Путину, пренесете разлоге и потребу да се угаси Хашки трибунал, односно да Русија у Савјету безбједности не допусти продужетак рада таквом суду, а његове пресуде са аспекта правичности доведе у питање.

Због истине, потребно је да независна међународна комисија истражи злочине у рату на просторима бивше Југославије, а посебно у Сребреници и Сарајеву, без обзира ко је жртва, а ко починилац злочина.

Ово писмо шаљемо у отвореној форми јер мислимо да не треба прикривати да сте нам братски народ од којег очекујемо помоћ.

Поздрављамо Вас уз молитву Богу за мир на земљи и добру вољу међу људима.


СНП - Избор је наш

 

 Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com