Чију вољу српски политичари испуњавају када РС и српски народ у њој воде у НАТО савез?

19.12.2008. год.

Чију вољу српски политичари испуњавају када РС и српски народ у њој воде у НАТО савез?

Ко и зашто им је дао такву обавезу? Улазак српског народа у НАТО савез је стратешко питање, чији одговор се мора добити на референдуму.

Покрет сматра да српски народ мора имати храброст тако да се одупре уласку у НАТО, и ако све земље у окружењу буду чланице тог савеза. Зашто?

НАТО је дефинисао и показао чије је интересе спреман бранити. Подсјетићемо:                                                       1995. године НАТО је бомбардовао српски народ у РС, а 1999. у Србији. Албанцима је омогућио да отму српску земљу Косово, ако Бог да само привремено. Што се тиче безбједности, ако бисмо били у том савезу, и ту бисмо били на губитку. Догађаји у свијету су показали да се не зна коме је горе, ономе кога НАТО напада или брани.

Са обзиром да одређене америчке службе не искључују НАТО напад на неколико исламских држава, за очекивати је тада да исламске терористичке организације нападну чланице НАТО-а, а управо би РС и српски народ били најрањивији, јер је ФБиХ плодно тло за терористичке организације.

И они који се залажу за улазак у НАТО сматрају да позитивних економских ефеката за нас не би било. Сада питамо наше политичаре зашто су спремни да жртвују народ за туђи интерес.

Увиђајући да може доћи до угрожавања територијалног интегритета и суверенитета РС, позивамо наше политичаре да имају у виду позив братској Русији да помогне у одбрани Српске. Зашто?

Русија је у успону, економском, политичком, војном и духовном. Поштује и брани међународно право, самим тим и интерес државе Србије на Косову и Метохији. Имамо исту религију, а религија је најјаче везивно ткиво. Кроз историју, српски и руски народ су се помагали, изузев када су режими били против оба народа, какав је случај био у комунистичко вријеме.

Покрет сматра да долази вријеме када ћемо се као народ морати опредијелити са ким ћемо тјешње сарађивати и бити у савезу, а то опредјељивање не значи да се не развијају пријатељски односи и на другој страни.


СНП - Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com