Питања која је СНП - Избор је наш поставио госп. Лајчаку на веб страници реци.ба

10.11.2008. год.

Високи представник господин  Лајчак отворио је веб страницу реци.ба и на тај начин омогућио да му грађани поставе питања везана за улазак у Европску унију, а на која ће он дати одговоре. Тако господин Лајчак даје свој допринос да се народи на овим просторима  лакше одлуче да ли јесу или нису за улазак у ЕУ. Покрет му се на томе захваљује. Питања Покрета господину Лајчаку су:
1.Какве су гаранције да закони које доноси Брисел - ЕУ, неће бити на штету малих народа, па и нашег, односно њихових држава, а који (закони) би омогућили без правичне надокнаде експлоатацију наших природних богатстава ( руда, шума, питке воде...) од стране великих и богатих који немају граница у свом богаћењу и експлоатацији других?
Подсјећамо да се Брисел - ЕУ чак и сад понаша тоталитарно, доносећи 70 посто закона који нису прошли ни формално пристајање локалне власти, односно појединих држава.
2.Како заштитити наш хришћански идентитет, када се у уставу ЕУ не спомињу хришћанске вриједности Европе?
3. Како нека чланица ЕУ, ако жели, без посљедица може изаћи из ЕУ?
Подсјећамо, сви знамо да би Срби, односно Република Српска се издвојила из конфедералне дејтонске БиХ, па ипак, неки оспоравају то право Српској.


СНП - Избор је наш(СНП - Избор је наш) 

Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com