Отворено писмо вођама српских политичких странака

22.09.2008. год.

МИЛОРАДУ ДОДИКУ, МЛАДЕНУ ИВАНИЋУ, МАРКУ ПАВИЋУ, МЛАДЕНУ БОСИЋУ И МИЛЕНКУ МИХАЈЛИЦИ


Покрет „Избор је наш“ организује митинг подршке Радовану Караџићу у Бањој Луци на Тргу Крајине, 29. септембра у 16.00 часова.

Овакав значајан и неопходан догађај радимо са дубоким осјећањем да смо недостојни, али већ неколико мјесеци нико, па ни Ви, ништа у том смислу нисте урадили.

То је разлог зашто смо се ипак  одлучили с љубављу и пожртвовањем да организујемо овај митинг, са основном поруком – ИСТИНОМ О РАДОВАНУ БРАНИМО СРПСКУ.

Сутра, без икаквог упоређивања, и ви можете бити у сличној ситуацији, а поготово господин Милорад Додик, када бисте прижељкивали, а можда и тражили да народ устане у вашу одбрану.
Јер, напад на Вас, био он из Сарајева или међународне заједнице, сматрате да је напад на Републику Српску. Али, то није прави разлог зашто бисте требали да присуствујете, позовете народ и организујете његов долазак на митинг. Прави разлог јесте у чињеници да држава, а поготово народ, неће нестати због материјалног сиромаштва већ због своје необузданости, грамзивости, зависти, злурадости и неимања жеље да брани своје најбоље људе.
Вјерујући у наше заједничко покајање и у наше духовно очишћење, које ће нам пробудити савјест, Покрет Вас позива да се заједно са народом окупимо на митингу и покажемо нераскидиву везу између Републике Српске, Радована Караџића и српског народа. Такво јединство показаће да смо озбиљан и одговоран народ и омогућити лакшу одбрану сваког нашег невиног човјека.

 

СНП - Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com