Позив министру унутрашњих послова РС господину Чађи да поднесе оставку

22.02.2008. год.

СНП - Избор је наш тражи од министара унутрашњих послова РС, господина Чађе, да поднесе оставку на то министарско мјесто. Разлог је у томе што је полиција користила сузавац и употребљавала прекомјерну силу на средњошколце и студенте, који су јуче у Бањој Луци протестовали против једностраног проглашења независног Косова.

Покрет је на дан проглашења лажне државе Косова, позвао српски народ да на миран и достојанствен начин изрази своје незадовољство и неприхватање противправне одлуке. Данас кад цијели српски народ проговара против неправде, органи безбједности треба да са опрезношћу и разумијевањем приђу тим младим људима. У њиховим срцима су се јавили Милош и Лазар, хероји захваљујући којима смо данас то што смо одувијек били, СРБИ.

У другим приликама  осудили бисмо овакве изгреде, али млади људи су емотивно реаговали и зато нас њихова реакција не чуди, па отимају нам Косово, срце српства. Ваљда они који у томе учествују, нису очекивали да ће им српски народ аплаудирати.

Нема професије, па ни полицијске, ни новинарске, нити неке друге која искључује родољубље. И то је добро. Зато покрет СНП – Избор је наш, позива све на сарадњу како би се избјегло све што је лоше, а остварило добро.

 

Предсједник СНП - Избор је наш, Дане Чанковић

 

 

Информативна служба СНП - Избро је наш


.


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com