Подршка породицама несталих у Сарајеву и апел грађанима РС да истакну националне заставе

12.04.2006. год.

Србски народни покрет – Избор је наш подржава најљудскији захтјев породица Срба несталих у Сарајеву, да се формира комисија за утврђување истине о страдању Срба у Сарајеву.

Међутим, свједоци смо неприхватања једног таквог цивилизиваног захтијева од власти ФБиХ и самог  предсједника Владе ФБиХ Ахмета Хаџипашића. Стога питамо, коме и зашто је требало истраживање само девет дана страдања у Сребреници?

Како српски народ да вјерује у заједнички живот у БиХ? Како да прихвати нови Устав БиХ којим би РС и њене институције биле додатно ослабњене, кад власти ФБиХ неће да открију истину о страдању Срба, a поготово не  и да се искрено покају због тог страдања?

Умјесто пружања руке помирења Републици Српској од стране ФБиХ, те враћања покраденог новца од  стране институција БиХ, Републици Српској и српском народу стижу захтјеви за промјену наших симбола.
 
Позивамо српске студенте, интелектуалце, српске домаћине и грађане Републике Српске да на бескрупулозне захтијеве одговоре истицањем националних застава на својим домовима како то чине са својим обиљежјима и грађани САД и низа других европских земаља.


СНП - Избор је нашПомоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com