Народним вођама и НСРС

23.04.2007. год.

Политичке вође српског народа у прошлом вијеку, можда нису знале да је најбоља одбрана интереса српског народа, заправо српска држава, али данашње вође послије такве историје и искуства српског народа кроз југословенство и вишенационалну државу, у којој је он страдао до ивице нестанка, не могу рећи "нисмо знали".  И зато, због српског народа, наши политичари не смију пристати на државу БиХ.

Све реформе (попут МУП-а) и одлуке које воде у стварање заједничких органа, воде заправо у стварање њихових бошњачких државних органа, а свака промјена Дејтонског споразума - Устава БиХ, воде несумњиво у стварање њихове бошњачке државе.

Из тих разлога тражимо и од опозиције и позиције, да барем расправљају у НС РС о званичном захтјеву СНП - ИЗБОР ЈЕ НАШ за расписивање референдума за издвајање Републике Српске из наметнуте БиХ. На то посланике обавезује Устав РС, који каже да је потребно 3000 потписа грађана за покретање инцијатеиве о којој се НС РС мора изјаснити. СНП - ИЗБОР ЈЕ НАШ је предао три пута више потписа од потребно броја.


СНП - Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com