Резолуција о Сребреници служи за производњу разлога за рат!

27.05.2024. год.

Силовањем  изведеним геноцидним тероризмом усвојена је Резолуција о  геноциду у Сребреници чиме је  почела и производња разлога за рат.

На друштвеним мрежама кружи порука: НЕМАЧКА ЈЕ ИМАЛА УВОДНУ, А РУСИЈА УВЕК ИМА   ЗАВРШНУ РЕЧ! 

Пише: Милорад Антонић:

Поменута Резоулција је у геноцидним гнездима УН и ЕУ осмишљена  тако да буде добар разлог за почетак ширег ратог сукоба. Председник Србије није без разлога питао „зашто баш сад ова резолуција“ знајући управо  за овај њен циљ, али му нико није одговрио вероватно зато што су они које је питао знали да он  већ зна одговор на то питање.

Јасно је да су стратези Резолуције прорачунали да што је више неправде у њој почев од њеног усвајања, начина гласања, отворених притисака и самог садржаја то ће гнев и незадовољство код жигосаних Срба бити веће и производиће довољно разлога који ће се  искористити као разлог за оружану интервенцију. Тај сценарио  није ништа ново. То су методе уличних банди типа Ал Капонеа.

Стратези  УН и ЕУ су ову Резолуцију поставили  као темпирану бомбу да додатно подгрејава већ постојеће незадовољство Републике Стрпске  положајем у БиХ које се исказује поруком председника Републике Срспке Милорада Додика о отцепљењу, тј. мирном  раздруживању  тог ентитета,на који је већ  Америчка амбасада у БиХ реаговала поруком „да ће бранити  и штити територијални  интегритет,суверенитет и мултиетнички карактер Босне и Херцеговине те да сецесија или раздруживање „не значи независност РС-а нити крај БиХ,него значи крај РС-а“.

Дакле, производња разлога за рат је почела и сасвим је очигледно да би и тај,а можда и неки сасвим други и безазленији разлог ,који ће се манипулацијама лако претворити у опасан  да би   се НАТО бомбама, заштитила Дејтонска демократска творевина БиХ од геноцидног народа Републике Српске и Србије.

Укратко и веома јасно то би требало да буде сасвим довољно да  се са друге стране у заштиту Републике Српске укључи Русија.

Уз то ваља се упитати:Да ли је безначајно то што је Виктор Орбан поручио  да се Европа спрема за рат са Русијом! Да ли  је то  то  или нешто друго?Не верујем да је друго !А ако се темпирана бомба Резолуција о Сребреници активира то практично за Русију значи отварање још једног  веома важног ратишта  које Русија неће тек тако пустити низ воду.

А додатно истим системом самовоље и понижавања као што је понижена Србија и Република Српска, из Женеве стижу провокације   где се  без присуства Русије, припрема  „уједињено мишљење“ о томе како треба завршти рат у Украјни, које би требало опет по системју прст у око додатно да изазове Русију да реагуије. Господин Путин није без разлога изјавио  „да би Украјина могла да искористи договоре у Швајцарској да добије подршку шире групе замаља за захтев Зеленског за  потпуно повлачење Русије.“

Да ли из свега тога може да се размишља да је Русија прочитала намере и стратегију УН  и ЕУ  па председник Русије Путин поручује да је Русија спремна за примирје у Украјини путем испреговараног примирја уз услов признавања тренутних војних линија на бојном пољу?! Рекло би се да су поруке из недавног  догађаја у УН и ЕУ јасне.

                                               Геноцидно гнездо

Изгледа да Пандорина кутија није ни затварана.

Што се тиче Србије и њеног народа потези и намере  УН и ЕУ  не би требале да нас изненаде. Много је историјских догађаја који су оставили довољно јасну поруку  да су та два важна светака тела  задојена за сејање зла. Биле су и остале фашистичко  и  геноцидно  гнездо.

Подсећања ради, а шта је било до сада без ове Резолуције

Многи се сећају да је својевремено као генерални секретар овом институцијом, тј. УН упркос оптужбама да је као нацистички официр у Другом светском рату одговоран за злочине у Југославији и Грчкој, управљао Курт Валдхајм. Био је и председник Аустрије. Било је то не тако давно дана  8.6.1986.године. Открио га тадашњи југословенски новинар Вечерњих Новости Данко Васовић, сакупио податке о нацистичкој прошлости Курта Валдхајма,па потом  годину дана касније написао књигу “Wалдхеим једна каријера”која је дигла медијску прашину и у овом делу Европе изнела на видело језиве документе о учешћу Валдхајма у прогону солунских Јевреја па све до учешћа у прогону и одмазди над цивилима и рањеним партизанима на Козари и Сутјесци. Мислили смо да нема ништа горе од тога да један нациста управља УН али ипак има. Нпр.  стравичне реакције. „Аустрија је оптуживала Југославију за скандал који је изазван због ових текстова.“

Наравно за њих није био скандал то што је Курт Валдхајм, као обавештајни официр и члан штаба генерала Александра Лера, команданта Хитлерове армије која је покривала југоисток Европе, група “Е”  где је учествовао у борбама на Козари у лето 1942. године, када је око 68.000 српских цивила отерао у хрватски концентрациони логор Јасеновац и кога  је због заслуга у бици на Козари одликовао га  хрватски поглавник Анте Павелић 1942. године ,био  на месту одакле се емитује мисија мира.

Одговор на то логично питање како је Курт Валдхајм доспео на то место свет никад није добио.

Председнкк Вучић није добио одговор на питање зашто баш сада Резолуција о геноциду у Сребреници. Али све је у оба случаја  сасвим јасно!

И шта је било даље?Ништа?! Пошто тамна нацистричјка прошлост тадашњег генералног секретара УН никад није до краја разјашњена, сада то више није ни битно ,наследник је ту. УН су надмашиле учитења, па све подсећа на  гнездо  зла.                                          

                                                   Говор прошлости

Одговора нема ,али чињинице указују на недвосмилену истину о намерама оним пре два три века и овима сада.

На такве закључке упућују историјски догађаји још из,нпр. 19. века и Хабзбуршке монархије која се чврсто држала политичке логике Клеменса Метерниха (1773-1859), свога министра спољних послова, да “Аустрији никако није у интересу да на својим јужним границама добијемо слободну србску државу”, што је на самом почетку свога министровања дефинисао у писму цару Францу Другом (1768-1835): “Србија мора у нашем најдиректнијем интересу или Турској или нама да припадне… али сама никада – слободна, независна држава”;

Или о нај из јула 1914.године када се папа Пија Десетог (1835-1914) жалио: “Зашто је Аустро-Угарска пропуштала да казни свог опасног суседа на Дунаву… Зато, исто тако као што је директна потреба за Аустро-Угарску, због њезиног опстанка, да уклони из свога склопа, ако треба и силом, ово разорно зло, исто тако је потребно за католичку цркву да учини и одобри све што се може учинити да послужи томе циљу”. Неки месец касније, Пијеву логику образложио је његов наследник Бенедикт Петнаести (1854-1922) изјавом да “Срби православни и Србија има да нестану са лица земље”;

Или је можда Хитлер био другачији ,па је наредио хапшење патријарха Гаврила и владике Николаја, зар миротворца патријарха Павла Запад није називао „ратним хушкачем“,зар не покушавају да српске манастире на Косову и Метохији прогласе албанским наслеђем? Њима се привиђа да је СПЦ испостава РПЦ, јер су Срби „мали Руси. У налету антируске хистерије којој присуствујемо било је само питање тренутка када ће се кренути са „разобличавањем“ и новим ударима на Српску Цркву“.

А шта су УН урадиле јуче и шта раде данас УН?  Курвањски и подло оптужују и Србију и њен народ да је геноцидан и правдају се да је у питању резолуција која указује на  индивидуалну одговорност. И све то да би изазвали реакцију која им треба и  да  нам опет говоре да нас бомабрдују и убијају да би нам било боље.

                                              Шта нас чека?

Изумеђу осталог и то да ће мо жигосани као геноцидни бити третирани као народ кога треба избегавати, а који ће служити као јефтина радна снага, да нећемо имати разне повалстице у међународној трговини и сл. Прираштај  ће такође нагло опасти јер је спроведен закон по коме новокомпоновани мушкарац не може да роди дете, а жена нема чиме да га направи, облежени смо тако и толико да је младима преостало или да напуштају своју земљу заувек да мењају веру да не би у њих упирали прстом као геноцидне.

А можда ће и нашим авионима бити забрањено  прелетање  територија суседних земаља, возови и аутобуси ће возити нас до границе са суседним земљама, укинуће нам визе и све могуће повластице, плаћаћемо ратну штету као геноцидна држава, итд.итд. Све то може да буде педагошка мера из геноцидног гнезда ЕУ и УН за наше преваспитање.

Кажете. Па Европа нас позива да будемо њен члан. Значи нисам у праву,она нас  уважава . Тачно је да Европа баш тако ради. По систему  споразума из Минска или Брисела  свеједно,једно говори друго ради.Не треба бити изненађен ево они већ сада тврде да је  Резолуција индивидуална и да нам широм отвара врата  да коначно ускладимо  своју политку са вредностима ЕУ. То ће потрајати таман толико колико је Европи довољно да се припреми за рат против Русије, па ће нас и  наше војнике као усклађене и преваспитане а примљене у своју породицу  послати  да се боре против Русије и тако бране те вредности ЕУ. Зато и постоје геноцидни народи и  државе?

Друга могућност је да не будемо примљени у  ЕУ. У том случају следи другачија казна-бомбардовање јер шта ће  Европи геноцидан народ.

И дотични Валдхајм  је,као сада  УН и ЕУ, после избијања афере о његовој мрачној нацистичкој прошлости  на све начине покушавао да докаже да је био само војник и да није одговоран за ратне злочине над српским цивилима. ЕУ И УН данас тврде да Резолуција није усвојена проитв  народа и државе већ да је то индивидулани зулочин без обзира што су за своју индицвидуалну кривицу српски војници и генерали  већ осуђени.

Дали сте се некад упитали зашто је у последње време лаж на цени?! Најјефтинија је, а  доноси много.И послушности и профита.

Каква сличност у прању ратних зулочина између Хитлерових ратних злочинаца и напредних европских вреднсоти Еу. Или сте можда помислили зашто баш скоро увек Немачка  коло води?! Можда баш зато што некако иде једно са другим да геноцидан народ треба да носи геноциднио бреме. Немачка га је дуго носила.

Србија је поред то га што је геноцидна мала је и немоћна, а  показивање моћи на малим народима и  државама, па још невинима, не захтева велика улагања ни примену парва. Они ако се којим случајем дрзну да траже правду на суду изгубиће и  све остало. Тако се уз оне ратне циљеве  учвршћује моћ.

Ево завршавам и видим, хваљујући хипердимензији (то је онај дом душа) са   друштвених мрежа стиже  порука : НЕМАЧКА ЈЕ ИМАЛА УВОДНУ, А РУСИЈА УВЕК ИМА ЗАВРШНУ РЕЧ!

 

Извор: Седма Сила


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com