Проглас српском народу

27.03.2007. год.


Српски народе,
Вријеме је да кажемо НЕ ћутању, а да храбро кажемо да је српски народ дубоко незадовољан својим статусом на Балкану и да не може живјети у земљи без наде.

Југославија се распала, а остао је највећи проблем, проблем унутрашњих Брозових граница које су неправедне и штетне за српски народ.

Српски народ није никад желио наметати своју вољу, све што је он чинио било је везано за слободу, како би одбранио себе.
А, они, бошњачки политичари, хоће да нам отму новац, химну, грб, заставу, Републику Српску - А ТО СМО МИ!

Словенци и Хрвати створили су своје националне државе, а државотворни историјски српски народ нема ријешено национално питање на Балкану.
Први корак на том путу је издвајање Српске из наметнуте БиХ. И зато, СНП – ИЗБОР ЈЕ НАШ позива грађане Бањалуке и Републике Српске да 29. марта - четвртак у 14 часова испред Студентског дома са потписима грађана изађемо у шетњу Бањалуком и уручимо званичан захтјев Народној скупштини РС за расписивање референдума.

 Српски народе, дигнимо глас за слободу, за референдум, успоставимо част и достојанство, прецима на радост, отаџбини на корист, потомцима за будућност.

Бањалука,
27.3.2007.
 

СНП - Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com