У Будимпешти транспaрент „Буди слободан, буди Србин - Слави 9. јануар“

03.01.2024. год.

 Покрет „Избор је наш“ ће у наредном периоду покрeнути  активности, које су међусобно повезане. Једна под називом „Буди Слободан, буди Србин, слави 9. јануар“, а друга ће носити назив  „Суђење Додику - пресуда Босни и Херцеговини“.

Ова друга активност трајаће временски дуже, јер, „Судски“ процес против Додика, предсjедника Републике Српске, превазилази значај дешавања у Дејтонској БиХ, па чак и у региону.

Центар моћи кojи je на Западу, тражи начине преко којих би најлакше елиминисао непослушне политичке противнике у Свијету. Један од тих начина је и отварање такозваних судских процеса у којима судови својим нарученим пресудама, у најмању руку, елиминишу непослушне политичаре из политичког живота. Уколико том центру моћи пође за руком да политички елиминише предсједника Додика, он (центар моћи) ће, као успјешан метод, исти примјењивати и на друге, за њега, неприхватљиве политичаре, не само у региону, него и у Европи, па и у читавом свијету. И због тога, од велике важности је, не само за Српску и српски народ, већ и за све оне политичаре у свијету који желе да поштују вољу свог народа, да не успију у уклањању предсједника Додика. У том смислу Покрет ће организовати различите акције, од оних на улицама, па све до писања текстова на ту тему, које ћемо јавно објављивати.

Што се тиче активности поводом Дана Републике Српске, Покрет ће традиционално, већ двадесту годину заредом, организовати „Народно весеље“, тако што ће прво колона возила са српским заставама и лијепом музиком са разгласа проћи улицама Бањалуке, а послије вожње вратити се на полазно мјесто (канцеларија Покрета) да се учесници окријепе врућом чорбом, печењем и куваним вином.

Сматрајући, да се свјетски поредак прелама управо преко Републике Српске (која активно учествује у стварању „Стране Слободних“) и да ће она значајно утицати на одређивање границе између слободних и оних који то нису, јер Српска значи Слобода, Покрет ће, до Дана Републике Српске, у више градова Европе, изнијети свој транспарент за ову годину - Буди Слободан, буди Србин - Слави 9. јануар.

За данас, је то урађено испред зграде мађарског парламента у Будимпешти.

То је и начин да загријемо срца свих оних који љубе Слободу и дамо подстрек на покрет...



СНП – Избор је наш

Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com