Српска зове Србију – Заједно смо јачи

24.10.2022. год.

СНП „Избор је наш“ сматра да Србији не треба да буду важнији избори у било којој другој држави од избора у Републици Српској и БиХ. Поготово када се реализује сценарио укидања Српске злоупотребљавајући и Централну изборну комисију (ЦИК) БиХ. Не требамо да гурамо „главу у пијесак“, да будемо наивни и мислити да Запад не жели укидање Српске. За наук, сјетимо се само односа Запада према Републици Српској Крајини. 

Уз све његове негативне активности, уносили су подјеле и свађе међу саме Србе, па чак и сукобе. 

План З-4 је био превара, како би се осудили Срби. 

Да су га Срби и потписали, десило би се исто као и са Лисабонским споразумом из 1992. године. Тада је предсједник Караџић прозрео њихов план и одмах послије потписивања споразума од стране Алије Изетбеговића, услиједио је и Караџићев потпис. Онда је амерички амбасадор Цимерман натјерао Изетбеговића да повуче свој потпис са споразума и услиједио је крвави рат.  Да су З-4 Срби потписали, Запад би већ нешто смислио, како би се наставило са укидањем РСК. Чак су послије уништења РСК, Србе преварили у остваривању многих загарантованих права (права на имовину,.. многи су Срби умрли а нису остварили пензију због намјерног одуговлачења поступака). Превара се састојала и у томе што су отупили српску борбу за та права на начин да су неки пустили причу међу Србима – Подржимо Хрватску да уђе у ЕУ, па ће онда морати да нам обезбиједи права, да нам врати власништво над становима (отета станарска права само Србима у Хрватској у односу на све друге у бившој Југославији). А онда када је ушла у ЕУ, онда су други причали међу Србима – Требали сте се борити прије него што је Хрватска ушла у ЕУ. Сад је готово. 

Ваљда сада српски политичари имају довољно искуства и неће дозволити да упадну у било какву замку, нити ће им лични страначки интерес бити важнији од самог живота Републике Српске, без које, дугорочно, нема опстанка српског народа на овим просторима. 

А и Србија мора да зна, да је Запад највише усмјераван на активности које би гурнуле Српску на пут нестанка. И то је први и сада најважнији његов циљ. Подразумијева се да Запад „гази“  Србију како би увела санкције Русији, признала лажно Косово, а у том процесу признања отеле би јој се општине Прешево, Медвеђа, Бујановац, аутономија тзв. Санџак (ито прекогранична ЦГ), Република Војводина (без неких општина). Зато Србија треба да се активно укључи у актуелне догађаје и стане у одбрану Српске. И зато из Бања Луке, иде порука „Српска зове Србију – Зајдено смо јачи“. То је најјачи бедем којим би се сачувао суверенитет и територијални интегритет Србије. 

Нека Бог благослови српске земље. 

(Саопштење поводом пост изборне ситуације у Српској)

СНП - Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com