Српски народ је побједио када му суде!

01.03.2007. год.

Пресуда Међународног суда у Хагу враћа достојанство српском народу и даје наду да ће међународна заједница осудити истински геноцид који се десио над српским народом у II  свјетском рату.

Тада је убијено и мушко и женско, и младо и старо, а злочинац имао намјеру да то и изврши. Континутитет тог геноцида десио би се и у прошлом рату, да се српски народ није организовао и одбранио. На жалост, у тој одбрани и рату било је и појединачних злочина Срба над Муслиманима и Хрватима због чега ми дубоко жалимо и осуђујемо све који су у њима учестовали.

Да би се деслило помирење међу народима треба доћи до покајања, а представници сва три народа да се истовремено извине једни другима.

Српски представници треба да знају, кад кажу да су и Срби, али и други чинили злочине, да је то признање да је српски народ чинио злочин, а да су и друга два народа чинили злочин, онда је то само оптужба. Ми не знамо да је и један представник друга два народа признао злочин свог народа.

С обзиром да ратни злочин не застаријева, тражимо од Владе Републике Српске да формира комисију која ће истражити и утврдити злочин који се десио над српским народом у последњем, али и у II свјетском рату, како би истина заснована на чињеницама изашла на видјело.


СНП - Избор је нашПомоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com