Са конференције за новинаре одржане 21. новембра 2008.

21.11.2008. год.

ТЕМА: Нови процес дестабилизације Балкана од стране Албанаца и Бошњака


Као што су својевремено САД подржале Алију Изетбеговића у стварању независне БиХ путем рата, тако се и сада може десити да САД тајно подрже албанско руководство да путем силе, ратом обезбиједе ефективну, стварну власт над цијелим Косовом и Метохијом. Овакав рат изазвао би ланчану реакцију на Балкану са несагледивим посљедицама. Отворила би се могућност сукоба у Македонији и Црној Гори, а одређене снаге дестабилизовале би Војводину, југ Србије, Санџак, односно Рашку област. Из тих разлога српски политичари, а посебно српски народ мора се запитати зашто се све више новца издваја за војску БиХ и против кога та војска мисли ратовати. Покрет има индиција да постоји мрежа Албанаца и Бошњака која се користи за илегално наоружавање Албанаца на Косову на челу са извјесним Лин Дочи.

Српски народ у РС да би избјегао наметање воље мањине као што је то било у случају химне и грба, а на нивоу БиХ избјегао могућност мајоризације , прегласавања и експлоатације од стране Бошњака треба да се издвоји из наметнуте БиХ.

Дејтонски споразум у својој суштини је до те мјере измијењен да скоро не постоји. Сви договори, одлуке и закони између Бошњака, Хрвата и Срба од 1995. до данас били су на штету Републике Српске и српског народа. Заједнички органи БиХ све више јачају и добијају све већи буџет, а РС губи своја овлаштења са тенденцијом могућег нестанка. Значајно кршење Дејтонског споразума јесте стварање Дистрикта Брчко. Арбитражом за Брчко требало је утврдити границу раздвајања ентитета поштујући дејтонски принцип територијалне подјеле БиХ у односу 51 ФБиХ и 49 РС.


СНП - Избор је наш

 

                                               


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com