Српски народ треба показати снагу суверенитета

04.07.2019. год.

Народ је носилац суверенитета. То је највише право одлучивања о свим суштинским питањима за њега и извире из слободе народа. Таква слобода је изнад вриједносног суда одлуке, која може бити добра – лоша, корисна или штетна за народ.

У овим преломним временима, неправедне глобалистичке снаге покушавају пажњу појединаца и народа усмјерити у мање важне ствари материјалне природе и створити саможивог, незадовољног, а за њих послушног човјека, који ће бити искључиво у служби њихових интереса и испуњавању њихових жеља, и на тај начин их одвојити од највиших вриједности као што су слобода, идентитет, традиција, религија. У том смислу покушавају озбиљним историјским народима, а који су на другој страни од њих, отргнути животни коријен, какав је Косово и Метохија за српски народ.

Да би спријечио негативне посљедице лошег глобалистичког утицаја, српски народ мора показати снагу суверенитета у најмање три правца:

•    Да не дозволи наметање ненародне власти на било који начин да се покуша, па ни путем тзв. дешавања народа.
•    Све учинити, да без слободне воље српски народ, Српска и Србија не уђу у НАТО. Улазак у НАТО би наметнуо други систем вриједности, који није природан српском народу и покушало би се приморати и Србе да се супротставе Русима.
•    Спријечити наметање закона о забрани негирања тзв. геноцида. Такав приједлог закона је наставак неуспјешног покушаја Енглеза да се у СБУН усвоји њихов приједлог резолуције о геноциду у Сребреници. То је очигледна политика „завади па владај“.

Како би показали јавности, бар у једном сегменту, вољу српског народа, могуће је да ће СНП – Избор је наш, организовати неформални референдум, тако што ће у више мјеста у Републици Српској омогућити грађанима да се изјасне по питању уласка у НАТО.



Излагање Данета Чанковића, предсједника СНП – Избор је наш, на Тесла глобал форуму,  који се одржава у Андревљу на Фрушкој Гори од 2. до 5. јула 2019. 

 

 



СНП – Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com