Ђукановић и Изетбеговић дестабилизују регион

08.06.2020. год.

СНП – Избор је наш сматра да Ђукановић и Изетбеговић дестабилизују регион на начин  да разбијају српско државотворно и духовно биће, стварајући нове вјештачке идентитете у Црној Гори и БиХ, а уз покровитељство неправедног глобалистичког центра моћи и инструкција усташких снага из Хрватске. Циљ свјетског неправедног центра моћи је разбијање свих врста суверенитета и укоријењених снажних идентитета народа те стварање безличних контролисаних јединки, а као прелазно рјешење до таквих јединки  може бити упрво стварање привремених вјештачких идентитета што на овим просторима чине Мило Ђукановић и Бакир Изетбеговић.

Тај процес хаоса и сукоба водиће по читавом свијету неправедни свјетски центар моћи са крајњим циљем наметања свог система вриједности и контроле читавог човјечанства. 

Долазак предсједника Црне Горе Мила Ђукановића у Сребреницу на обиљежавање 25-огодишњице „геноцида“ у Сребреници у сврху је те дестабилизације. Сам долазак Ђукановића као предсједника и Срба и његово признање да су Срби у Сребреници починили најтежи ратни злочин, злочин геноцида вријеђа достојанство српског народа, који је и дубоко забринут због посљедица које из свега тога могу произаћи. 

СНП – Избор је наш изражава пијетет свим невиним жртвама из претходних ратова на нашим просторима, а самим тим и муслиманским – бошњачким невиним жртвама, али не може прихватити наметнуту правну квалификацију да су Срби починили најтежи ратни злочин геноцида, па таман таква квалификација долазила и од политичког Хашког суда. Циљ такве квалификације није правда и помирење већ управо споменута дестабилизација. 

Да би се српски народ одбранио од свих великих искушења и опасности овог времена, сматрамо да све српске установе требају заједно да дефинишу српски идентитет и основни интерес, као и стратегију одбране споменутог. Тек тада српски и бошњачки представници на истини, каква год да је, могу доћи до договора и боље будућности и заједнички рећи – сад смо се разумјели. 

 
 
СНП - Избор је наш

Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com