Честитка и порука Покрета поводом Видовдана

28.06.2019. год.

Покрет је на велики српски празник, Видовдан, у Бања Луци на неколико мјеста поставио плакате са поруком „ВИДОВДАНЕ, МОЈ ОЧИЊИ ВИДЕ С' ТОБОМ ВИДИМ СРПСКЕ ЗЕМЉЕ И СПАСЕЊЕ“.

Могуће су промјене, када на овај Видовдан боље отворимо очи и доживимо да је наше Светосавље живо. Тај доживљај ће нам дати мудрост и снагу да остваримо велику жељу, да имамо државу коју ће српски народ вољети а она ће бити гарант заштите српског народа и сваког појединца у њој. Тако ћемо пронаћи и најбоље одговоре против лажи и оних који би да нас преокрену, да постанемо оно што нисмо. Биће нам јасније и зашто се српски страдални, а вјечно жив народ, над којим се у континуитету врши геноцид, покушава ставити у ред злочиначких и геноцидних. Српски народ је увијек љубио слободу и истину.

Треба јавно разобличити, између осталог,  да је Меморандум САНУ лукаво употријебљен за буђење усташтва у Хрватској а да у суштини српском народу није донио ништа добро; Да Југословенска народна армија и 1990. и 1991.  године није била српска војска, већ у најоптимистичнијем смислу, она је била и српска, и хрватска, и муслиманска, и словеначка, и македонска и црногорска, те да гранатирање Дубровника и разарање некада српског града Вуковара није било од стране српске војске. Та злодјела, на лукав и  пропагандни начин, приписивана су Србима, како би их представили као злочинце, а са друге стране Хрвате као жртве којима треба свјетска подршка. Дакле, без обзира што је у ЈНА било Срба, велико је питање ко је осмислио и инспирисао ЈНА за гранатирање Дубровника и разарање Вуковара, јер од тог непотребног злог дјелања, највише у пропагандном, и не само таквом смислу, имали су Хрвати, а Србима је нанијело велику штету.

Нека је српском народу срећан велики празник Видовдан.



СНП – Избор је наш




    ФОТОГРАФИЈЕ


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com