Поводом хапшења Џулијана Асанжа

12.04.2019. год.

Покрет је поводом хапшења Џулијана Асанжа, оснивача „Викиликса“,  организовао акцију коју је назвао „Добри човјече Свијета, свети Асанж те буди“ и том приликом на неким мјестима у Бања Луци поставио плакате са ликом оснивача „Викиликса“ и ореолом на глави, са текстом: „Данашњи светац за слободу и истину“.

У времену када свјетски моћници истину замјењују лажима или је скривају силом и пријетњом и тако не дозвољавају да истину о њиховим злим дјелима сазна човјечанство, јавља се Џулијан Асанж. Он објављивањем истине, између осталог и о злодјелу САД у ратовима у Ираку и Авганистану, показује да не пристаје на лаж, на неморал и на непружање отпора оном који чини злочин, ма ко год био. Таквим својим дјелом, без обзира како ће завршити на земаљском, често неправедном суду, Џулијан Асанж је заслужио ореол својеврсног данашњег свеца за слободу и истину. А дао је примјер и подстрек добрим људима свијета да се пробуде и устану против лажи и неправде коју чине политичари и они који стоје иза њих, а заражени су духом зла.

Нико није толико мали, да не може никако помоћи свјетском покрету добра, чији је један од првих учесника Џулијан Асанж. И нико није толико велик да тај покрет добра заустави.

 

СНП - Избор је наш



    ФОТОГРАФИЈЕ


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com