Плакати: Добри човјече пробуди се, за међународно право, Венецуелу и Мадура

25.02.2019. год.

Покрет је данас, 25.2.2019. године, на неким мјестима у Бања Луци, поставио плакате којима изражава подршку међународном праву, Венецуели и легитимном предсједнику Мадуру.

Плакат се састоји из два дијела. У првом је наш плакат из 2011. године, гдје је наведен крвави низ „операција“ НАТО-а, од Републике Српске и Србије, преко Авганистана и Ирака до Либије, са питањем: КО ЈЕ СЉЕДЕЋИ И ДОКЛЕ ТАКО? Други дио плаката је данашња порука „Добри човјече свијета, пробуди се! Да се прекине крвави низ, да побиједи међународно право. ЗА ВЕНЕЦУЕЛУ И МАДУРА“.

Покрет је тим плакатима желио истаћи да свјетски центар моћи, који контролише, прије свега САД, НАТО и Енглеску, отворено и несавјесно спроводи своју политику, крши међународно право и гази достојанство држава, народа и појединаца. А његова политика је политика преваре, обмане, лажи, пљачке и насиља. Тај центар моћи друге државе доживљава као своје фирме, а предсједнике тих држава као своје директоре. Када им се, неко од њих отргне контроли или када дође вријеме за пљачку, организује ратове, атентате или у новије вријеме обојене револуције у којима је специјалност стварање амбијента у којем „народ“ линчује своје дотадашње предсједнике, а он, тај центар, опљачка новац, злато, нафту... Најочигледнији примјер је Либија и њен предсједник Гадафи. Нико не пита за опљачканих преко 250 милијарди долара либијског народа, што у новцу, злату, нафти. Често се дешава да оне које доводе на власт исте кад дође вријеме руше са власти.

Међутим, против тог грубог и неправедног центра свјетске моћи не може се борити појединац нити једна држава већ страна која се састоји од више држава и народа који се храбро боре за националну слободу, праведније и срећније човјечанство. Ту страну може да предводи Русија. И она може имати снагу и жељу  да обузда тај неправедни и незасити центар моћи.

Народ Боливарске Републике Венецуеле и њен предсједник Мадуро показују огромну храброст и ријешеност у пружању отпора који неће дозволити да им нико са стране „инсталира“ власт, која би била у функцији нафтних компанија и тог центра моћи, који је за четири године и највише допринио да је Венецуела дошла у стање сиромаштва.

Такво понашање народа и предсједника Мадура произилази из велике љубави према Венецуели буди и надахњује обичне људе свијета да дају своју подршку Венецуели и предсједнику Мадуру, те да се са најдубљим смислом боре за слободу народа и држава и за праведније и срећније човјечанство, стварајући своју страну.


СНП – Избор је наш



    ФОТОГРАФИЈЕ


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com