У част Дана Републике Српске

09.01.2018. год.

Свјестан значаја који има Република Српска за српски народ, Покрет је и ове године, традиционално, прославио велики дан, Дан Републике Српске.

Колона аутомобила која је бројала преко 40 возила, уљепшаних српским заставама и прикладном музиком, уносила је радост у срца грађана док је пролазила бањалучким улицама. У колони је био и камион са великим билбордом на којем су у првом плану биле фотографије првог и актуелног предсједника Републике Српске, др Радована Караџића и господина Милорада Додика, као и фотографије свих бивших предсједника и порука „Народ слави Девети јануар, заједно“.

По завршетку вожње, у близини канцеларија Покрета, свештеник Драган Пајкановић изговорио је молитву поводом Крсне славе Републике Српске Светог првомученика и архиђакона Стефана, освештао жито и пресјекао славски колач, послије чега је услиједило  весеље учесника овог радосног догађаја.

Увјерени смо да ће српски народ још дуго година прослављати Дан Републике Српске и тиме јој давати живот, а она чудноватом снагом бранити интерес српског народа и сваког појединца у њој.
Честитамо  цијелом српском народу празник, Девети јануар, празник за све.

 

СНП - Избор је наш


    ФОТОГРАФИЈЕ


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com