Потчињеној Европи важна је слободна Српска, Србија и Русија

08.06.2017. год.

Често се дешава да једно зло буде уништено нечим, што такође постаје зло. Несумњиво, да је послије Другог свјетског рата Западна Европа, а посебно Њемачка и Италија биле контролисане од оних који су управљали Сједињеним Америчким Државама, Енглеском, а касније и НАТО-ом. То се претворило не само у суптилно и лукаво потчињавање у економском, политичком и војном смислу, већ и у наметању система вриједности. Преко ЕУ и Брисела тај процес је доведен, скоро до савршенства и њиме управљају они који се не налазе у Европској Унији.

Западна Европа а прије свега Њемачка и њемачки народ, експлоатисан је и „рекетиран“. Највећим фирмама и профитима само привидно управљају Њемачка као држава и Нијемци. Кад дође вријеме, они знају како да присвоје... Европа кроз спровођење разних прописа и закона Брисела, злоупотребом медија и перфидно смишљених активности, губи свој идентитет.

Ти исти тлачитељи прогласили су Србе и Русе, њих, који воле слободу, за „лоше момке“. Зато су 1995. године бомбардовали Републику Српску а 1999. извршили агресију над  Србијом; увели санкције Русији и даље покушавају да сломе отпор двама слободарским народима те да спроведу неправедну глобализацију над цијелим свијетом.

Од изузетне је важности, било то, што је једна мала Република Српска показала снагу и одржала референдум о Дану Републике Српске, иако је против њега био такав центар моћи. Одржавање референдума било је питање слободе и велики подстрек много већим државама и народима, да има смисла борити се...

Одакле та силна жеља за слободом, као највећом вриједношћу, али и одговорношћу? Управо из невидљиве, а живе везе између земаљског и небеског српског народа, из живе везе између земаљске и небеске Србије. Ко не разумије ту пупчану врпцу и њену снагу, не разумије ни највећу и најважнију снагу српског народа и самим тим га не може предводити. Такав, који то не разумије, може бити,  само прелазно рјешење, производ околности. А, можда управо тако и треба, док не дођу они који ће се хранити преко те пупчане врпце. Онда њима све ће бити могуће, па и одбрана истинске слободе и истинских вриједности.

Европи, која жели бити слободна, од велике је важности да Српска и Србија не уђу у ЕУ, која је као кавез, који до улаза има по коју „шаргарепу“ а унутра батину. Српски народ даје примјер и Европа се може ослободити уз помоћ Русије.

И на крају сваки текст завршавам:
Побиједимо кризу радом, радујмо се и радимо.



Аутор текста је Дане Чанковић, предсједник СНП – Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com