Ко заиста стоји иза пројекта „Велика Албанија“

26.04.2017. год.

Наслов овог текста могао би бити и „Да ли Вучић угрожава најважнији интерес Русије и Турске, православља и ислама?“

Иза пројекта „Велика Албанија“ стоји антирелигиозни центар моћи који контролише Сједињене Америчке Државе, Енглеску НАТО... са основним циљем да увуку Турску и Русију у рат и на тај начин спријече једну врсту њиховог савеза, али и православља и већег дијела ислама. Такав савез православља и ислама је највећа препрека успостављању неправедне глобализације коју би водио споменути центар моћи, како би и преко такозване свјетске владе загосподарио свијетом.

Прије више година у текстовима сам спомињао да ће Сједињене Америчке Државе гурнути Турску до једне тачке са које нема повратка, а први следећи корак је велики балкански рат. САД су дале зелено свјетло Турској да на Балкан уђе капиталом, политичким утицајем, како би је увукли у замку обнове Отоманске империје и са муслиманима на Балкану ушла у рат против православља.

Центар моћи све то ради у „бијелим рукавицама“ као и тајне службе САД-а и Енглеске. Зато би била занимљива спознаја, да је до Вучића дошла информација о умијешаности турских служби у вези пројекта „Велике Албаније“ од америчких и енглеских служби. И није проблем у истинитости тих информација о спрези турских служби и покушају реализације пројекта „Велике Албаније“, већ шта је циљ америчким и и енглеским службама. Они гурају Турску у сукоб на Балкану, како би и Русију увукли у њега, а они сами политиком „завади па владај“, са велике удаљености оствривали добит. И зато Турска треба све учинити како не би испровоцирала рат на Балкану, који није у интересу ни њима ни Русији, ни православаљу ни исламу.

У пројекту стварања „Велике Албаније“ на свој начин учествују и одређене хрватске службе, које тако враћају дуг... Хрватска ће у новим крупним догађајима на Балкану покушати остварити максималистичке интересе. Њихову лукаву политику не смију подцијенити ни Срби, ни Бошњаци, али ни Албанци и Црногорци.

У овим догађајима ни српски народ не смије остати по страни, јер је он огроман потенцијал. Срби се морају отријезнити, вратити себи. Њима је наметнута превара „мултиетичности, братства и јединства“, док су други стварали своје националне државе. Српски народ не може рачунати на оне велике силе, које су из својих разлога, се ставиле на страну српских противника, али им не треба ни гурати „прст у око“.
Занимљива би била анализа, како би се дио српских политичара и интелектуалаца понашао, да је некадашња Русија на челу са Јељцином могла спријечити агресију НАТО-а на српски народ? Чак и сада они имају разумијевања, да забораве... да Србија уђе у НАТО, а већ одавно постављају питање шта је нама Русија помогла.

То питање и такво понашање посљедица је претходних система СССР-а а поготово Југославије који је све чинио да што више посвађа братске народе, руски и српски. Да је Русија тада могла да спријечи агресију НАТО-а, ето тим српским политичарима и интелектуалцима брисање и  посљедње препреке савјести, да Србија уђе у НАТО. И поред тога за њих и даље Русија не би ништа урадила за српски народ. Да не говорим о захвалности коју би требали исказати Русији.

Српски народ сада треба створити околности да му Русија максимално помогне. Русија на силу другоме не чини ни добро. У Сирији је на интервенцију, легално позвана од легитимне владе.

И на крају сваки текст завршавам:
Побиједимо кризу радом, радујмо се и радимо.


Аутор текста је Дане Чанковић, предсједник СНП – Избор је нашПратите нас на Facebook страници СНП Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com