Акција „Хвала ослбодиоцима од фашизма – Путин у Бањалуци“ - најава догађаја

08.05.2016. год.

Дан побједе, Девети мај, је велики дан којег са разлогом има прослављати читав праведни свијет. Тада је побијеђена идеологија која се заснивала на подјели друштва на вишу и нижу расу. 

Покрет ће обиљежити Дан побједе тако што ће на Тргу крајине у Бањалуци, 9. маја  у 13:00 часова организовати скуп под називом „Хвала ослободиоцима од фашизма“. Том приликом ће се  грађани Бањалуке моћи фотографисати са фигуром предсједника Путина уз велики транспарент „Хвала ослободиоцима од фашизма“. А биће и подијељене мајице са натписом „Срби,Руси – ја“.

Знамо да су у борби против фашизма учествовале САД, Велика Британија, Француска и друге државе, али са разлогом можемо рећи да је ту побједничку страну предводио Совјетски савез и Црвена армија, која је поднијела  и највише жртава у борби против највећег зла двадесетог вијека.  Та побједа и те жртве не смију се заборавити, не само због њих, него и због наше будућности. Свјесни смо  и негативних посљедица постратног Совјетског савеза, али те посљедице ни на који начин не могу засјенити  величанствену побједу над фашизмом. Знамо  и да су власти  бившег СССР-а и СФРЈ, с времена на вријеме, све чиниле да посвађају српски и руски - братске народе. 

Због свега доброг што је урађено, СНП – Избор је наш Русији и њеном предсједнику Путину, као насљеднику те величанствене побједе најискреније изражава захвалност.
 
СНП – Избор је наш

 


 



Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com