Поводом Митривдана 2006.

07.11.2006. год.

Српски народ није никад желио наметати своју вољу. И ми смо на то поносни! Све што је српски народ чинио било је везано за  слободу, како би одбранио себе. А, они, бошњачки политичари, хоће да нам отму новац, химну, грб, заставу, Реублику Српску  - а то смо ми.
Нема циља нити цијене у име којих би српски народ другоме силом, прегласавањем и сличним моралним падовима наметао своју вољу, као што нема ни циља ради којег не би  свим средствима бранио историјски стечена национална права, а посебно право народа на самоопредјељење у којој и  каквој држави жели да живи.

Вјерни таквим традицијама и моралним вриједностима СНП – ИЗБОР ЈЕ НАШ, позива српски народ, да за наш празник Митровдан, 8.11, уђе у цркве, прислужи свјеће и Богу се помоли за слободну Српску. Позивамо Србе да се Богу помолле и за Митровдански Устав којег Народна скупштина Србије свечано проглашава упараво на Мировдан. Овај Устав је почетак обнове српске државе, коју ће српски народ вољети, а која ће заштитити интерес српског народа и сваког појединца у њој.  Ово је важно за цијели наш народ, и зато овај  Митровдан треба да нам је посебно радостан.

СНП - Избор је наш, истрајан у свом циљу, наставиће са прикупљањем потписа, те овом приликом позива грађане Пала да дођу на Трг на Палама, за Митровдан 8.11. како би дали своје потписе подршке за референдум на коме би се грађани Републике Српске изјаснили да ли су за њено издвајање из наметнуте БиХ.

НЕКА БОГ БЛАГОСОВИ СРПСКУ!


СНП - Избор је наш                                            


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com