Честитка за Бајрам и позив Церићу да постане вођа муслимана на Балкану и простору бившег Совјетског савеза

31.08.2011. год.

Покрет свим муслиманима и Вама, као поглавару Исламске заједнице, честита Бајрам, желећи мир и љубав у срцима, а добро здравље и успјех у животу. Користимо и прилику да Вам се обратимо следећим отвореним писмом.

Не заваравам се да бих Вас сам у нешто могао убиједити, и зато у помоћ, уз молитву, позивам Бога. Немојте ни гледати ко Вам пише. Снага није у мом имену, већ у вјери у Бога живога и схватању да све истинске религије у својој суштини су добре. 

Балкан, читав свијет, је узаврео. Стварају се околности да сви прођемо кроз патњу, страдања, бол и свакојака разарања. А све то због палог човјека у моралном и духовном смислу. Човјек без Бога не може изаћи као побједник против ђавола – шејтана. Да не би био поражен од свакојаког зла, потребна је истинска религија. Зато Вашој пажњи износим сљедеће размишљање: Бог Вам је дао прилику да будете један од вођа исламског народа, не само на Балкану, већ и исламског народа на просторима бившег Совјетског савеза. Ваш рад на повезивању и развијању ислама на том простору донио би вишеструке позитивне резултате и тјешњу сарадњу са православљем на обострану корист. Спријечили бисте екстремисте да злоупотријебе ислам, који би хтјели да дестабилизују читав тај регион и да га уведу у сукобе. Истински ислам никад није имао проблема са истинским православљем. Ишло би се и у цркву и у џамију, а народи би саборовали и живјели у миру. На том огромном простору сви народи - људи су све више упућени једни на друге. Велика природна богатства тог простора, слободно тржиште, људски потенцијал, међусобно разумијевање и поштовање, омогућио би економски развој и напредак у свим сферама друштва, а задовољство и радост људима. 

Уз мисао да добронамјерне идеје не треба олако одбацити, ми Вас поздрављамо.


СНП - Избор је наш
 



Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com