Oтворено писмо предсједнику владе, Милораду Додику

23.02.2009. год.

МОЛБА ПРЕМИЈЕРУ ДА ПОКРЕНЕ ПРОЦЕС СТВАРАЊА НЕЗАВИСНЕ СРПСКЕ


Велике циљеве не реализују само они који то желе, већ они које Бог одреди. Помислили смо да је управо Вас Бог одредио да остварите највећи циљ Срба западно од Дрине, да имају своју државу слободну од наметнуте БиХ. Међутим, појавила се сумња у то када сте за београдску "Политику" изјавили да не искључујете референдум са питањем:
 
ДА ЛИ ГРАЂАНИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ЖЕЛЕ РС У СКЛАДУ СА ДЕЈТОНСКИМ СПОРАЗУМОМ?
 
Иако сте рекли да је БиХ дубоко подијељена земља, овако формулисано референдумско питање показује Ваш домет и отвара очи српском народу. Гле чуда, истом приликом сте изјавили да до дефинитивног распада земље (БиХ), може доћи ако случај са кривичном пријавом, како сте га назвали, "обарач", буде повучен. Значи, друге нема, једини начин да Ви РС-у поведете у независност јесте да тај "обарач" буде повучен. Мислимо да Ви и Ваши истомишљеници, без обзира на различиту ситуацију, сада разумијете нашу пријашњу поруку да је одбрана Радована одбрана Српске, а напад на Радована - напад на Републику Српску.

Међутим, без обзира на све, Покрет Вас још једном моли да покажете храброст и слободу, те покренете процес стварања независне Републике Српске. Остварујући овај велики и свети циљ, Ваш српски народ ће Вас славити и опростити Вам оно што нисте требали урадити или рећи.


СНП - Избор је наш



Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com