Поводом хапшења др Радована Караџића

23.07.2008. год.

Дио говора са конференције за новинаре одржане у Танјуг-овом прес центру 23. 07 2008. поводом хапшења др Радована Караџића

Шта је са нашим политичарима када дају такве изјаве као да је др Радован Караџић крив, а заправо ухапшен је човјек мира који је рекао да нико нема право повести грађански рат, а Алија Изетбеговић да ће жртвовати мир за независну БиХ.

Позивамо Србе да се не стиде што припадају српском народу због тог чина хапшења, јер то су урадили појединци и издајници српског народа. Ставимо фотографије првог предсједника РС, Радована Караџића, у наше домове, аутомобиле и у наша срца. Позивамо владе држава Србије и Републике Српске да све учине како би помогли одбрани Радована Караџића, достављајући сва потребна документа, аргументе и чињенице Хашком трибуналу који би у најкраћем року морао отпочети са процесом и уз праведно и фер суђење донијети једину могућу и праведну пресуду, а то је ослобођење Радована Караџића од сваке одговорности.
Радован Караџић вјерује у обичног човјека, у српски народ и ми вјерујемо у њега и његову невиност. Радован Караџић је на челу српског народа и заједно са њим створио Републику Српску.

Убијеђени смо да ће Радован Караџић из Хашког трибунала изаћи као побједник, на радост Срба у Србији, Црној Гори и Републици Српској. Он је човјек који може ујединити Србе и на тај начин ријешити српско национално питање. Позивамо власти Републике Српске да учине све како би се обезбиједио хуман однос и сва слобода породици др Радована Караџића која им и припада.

Очекујемо да ће Русија инсистирати да Хашки трибунал води праведно и фер суђење др Радовану Караџићу.


СНП - Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com