Саопштење поводом телевизијских „преноса“ увреда на рачун мајке предсједника Србије, а од стране небитних ликова

15.05.2023. год.

Заштитимо мајку предсједника Србије

СНП „Избор је наш“ дуго времена је промишљао, и онда одлучио да објави – Куда то води, предсједниче Србије, док Ви сједите у студију неких телевизија, а исте пуштају изјаве појединаца којима се до срца вријеђа ваша мајка Ангелина. Можда до питања „Има ли овдје Срба?“

Јавност је била свједок у више наврата да је у телевизијским емисијама које су емитоване уживо, а чији је гост био предсједник Србије, режија пуштала изјаве појединаца у којима се најружније вријеђа мајка и кћерка предсједника Србије, а он, предсједник Александар Вучић, није реаговао и рекао „Ово не може ићи“.

Неко ће рећи нама (СНП-у „Избор је наш“), „шта се ви мијешате, то је његова мајка?“

У српском народу мајка је заузимала увијек почасно мјесто. Срби су некад живот давали и за част и образ (образ по лику Његовом) и сваки Србин у прошлости бранио је мајку, па и ону коју не познаје, кад год би му се указала прилика.

У наведеном случају, увреде које гађају душу и срце Ангелине, мајке предсједника Србије представљају понижење српског народа пред читавим Свијетом.

У таквој ситуацији зло се храни, подстиче…Зло ликује. И ако ту не поставимо границу, сутра ће перверзија у сваком смислу бити превазиђена.

Обичан човјек брани достојанство и истинске вриједности свог народа на начин да девалвира материјалне вриједности и разобличава зло. Зато су такви људи скрајнути са „сцене“, а намећу се они који показују отворено зло.

Потребна је промјена у нашем кретању, које је сада дириговано од стране наших противника. Не живимо, јер се крећемо анестезиране душе.

Предсједниче Вучићу, ако у будућности буде слична ситуација, и Ви не реагујете, не кажете „то не може ићи“, већ мирно и Ви и јавност слушате увреде… - СНП „Избор је наш“ симболично ће Вас се одрећи као предсједника Србије.

Такав, евентуални, чин показао  би да обичном човјеку и српском народу није свеједно док вријеђају мајку предсједника Србије. Знаће се да постоји достојанство којег ће обичан, а тако нормалан човјек бранити.

Наведена ситуација, као и две трагедије које су пре неколико дана задесиле Србију, најдиректније су покренуле Покрет добра у српском народу и тај Покрет ће довести до златног доба срБства.

 

СНП - Избор је наш



Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com