Акција „Хвала ослбодиоцима од фашизма – Путин у Бањалуци“

08.05.2016. год.

Дан побједе, Девети мај, је велики дан којег са разлогом има прослављати читав праведни свијет. Тада је побијеђена идеологија која се заснивала на подјели друштва на вишу и нижу расу. 

Покрет ће обиљежити Дан побједе тако што ће на Тргу крајине у Бањалуци, 9. маја  у 13:00 часова организовати скуп под називом „Хвала ослободиоцима од фашизма“. Том приликом ће се  грађани Бањалуке моћи фотографисати са фигуром предсједника Путина уз велики транспарент „Хвала ослободиоцима од фашизма“. А биће и подијељене мајице са натписом „Срби,Руси – ја“.

Знамо да су у борби против фашизма учествовале САД, Велика Британија, Француска и друге државе, али са разлогом можемо рећи да је ту побједничку страну предводио Совјетски савез и Црвена армија, која је поднијела  и највише жртава у борби против највећег зла двадесетог вијека.  Та побједа и те жртве не смију се заборавити, не само због њих, него и због наше будућности. Свјесни смо  и негативних посљедица постратног Совјетског савеза, али те посљедице ни на који начин не могу засјенити  величанствену побједу над фашизмом. Знамо  и да су власти  бившег СССР-а и СФРЈ, с времена на вријеме, све чиниле да посвађају српски и руски - братске народе. 

Због свега доброг што је урађено, СНП – Избор је наш Русији и њеном предсједнику Путину, као насљеднику те величанствене побједе најискреније изражава захвалност.
 


 


 

СНП – Избор је наш


 Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Деца Србије
Говоримо Србски
ТОРС
ДВЕРИ СРПСКЕ