Схизофрена и опасна политика Бошњака

26.04.2012. год.

Вијеће Конгреса бошњачких интелектуалаца са трибине из Сарајева поручило је да „Додик мора бити заустављен као што је морао бити и Хитлер“. Са те трибине наметао се и закључак да је Република Српска геноцидна творевина. Такав скуп показује да и бошњачки интелектуалци и политичари воде схизофрену и опасну политику, само на различите начине и различитим средствима. С једне стране, они поручују да желе да сачувају Дејтонску БиХ, а са друге стране, ниподаштавају Републику Српску и њене интересе и вријеђају српски народ, као и његове легитимно изабране вође, умјесто да причају како реализовати политичку и сваку другу стабилност да би се обезбиједио економски напредак. Навешћемо само један примјер њиховог неуважавања интереса РС и српског народа, а то су покушаји да на силу српски народ уведу у НАТО војни савез.

Таквом политиком, они РС и српски народ подстичу на побуну, доводећи на тај начин у опасност БиХ и уопште смисао њеног постојања.

Покрет позива српски народ и њихове политичаре да и овог пута, као и много пута до сада у историји, покажу достојанство и жељу за миром, али и за слободом, те да се одреде према схизофреној и опасној политици Бошњака.


СНП - Избор је наш
 



Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com