На годишњицу СВО с љубављу руском народу од српског народа

24.02.2023. год.

Симбол Z у бојама Георгијевске ленте изнад Бања Луке, Републике Српске

СНП – Избор је наш на својеврстан начин прославио је годишњицу специјалне војне операције (СВО) Русије у Украјини тако што је „исписао“ изнад Бања Луке „Избор Z је наш“.

На тај начин изражена је потпуна подршка Русији у њеним активностима да заштити своје сународнике од неонацистичке и марионетске власти у Украјини, као и да обезбиједи сигуран и здрав живот Русије, као значајног међународно-првног субјекта. 

Покрет изражава дубоко и искрено жаљење за сваког који је страдао на простору бивше Украјине. 

Акција Покрета, која се с правом може назива „То се зове слобода“, показује његову досљедност у ставовима и принципима. 

И године 2014. као и 21.2.2022. (уочи СВО) Покрет је исказао подршку „Руси у Украјини, Срби су уз вас“, очекујући да ће Русија, као озбиљна држава, знати заштитити своје сународнике и то не само у Украјини.

Тада смо рекли, а то и сада понављамо: - На такву активност смо се одлучили из увјерења да српски и руски народ имају истог противника. И то оног који покушава срушити темеље на којима опстају та два народа, како би их учинили неслободним и изгубљеним. Снага међусобне подршке, српског и руског народа, одредиће им и исту будућност, која може бити златна.

Наш заједнички, српско-руски непријатељ је толико моћан, вјешт, лукав и безобзиран да умије створити такву ситуацију која приморава на изнуђене одговоре друге стране, попут изнуђене Специјалне војне операције. И управо лукави непријатељ такав одговор је и чекао, како би наставио са остваривањем других циљева – Да уједини што већи дио свијета у осуди и супротстављању активностима Русије, а које је руско-српски непријатељ изазвао као реакцију.

Свјетски центар моћи (заједнички српско-руски непријатељ) разбија све врсте суверенитета држава, народа, разбија основне религије, поготово Православље, да кроз хаос (ратове, вјештачки изазвану глад, болести, страх и бесмисао) и кроз процес неправедне глобализације пороби сво човјечанство и загосподари цијелим свјетским природним богатсвтом, са крајњим циљем, уништење човјека, кроз процес анестезирања душе и стварање њиховог наликчовјека. Његова политика је политика преваре, крађе, обмане, лажи, илузије и силе. 

Z које се појавило изнад Бања Луке, није латинично слово, већ симбол Слободе и преко њега добронамјерни људи, који своје воле, а туђе поптују, ослушкују - 

У строј, у строј, у строј за народ свој и за праведније човјечанство и глобализацију која може бити природна и праведна.

 

 ВИДЕО

СНП - Избор је наш


    ФОТОГРАФИЈЕ


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com